Branson Norge AS

Branson Norge AS ble stiftet i slutten av 2017, vi ble først distributør for TYM traktorer (tidligere Branson) og ble senere distributør for Agromehanika og deres utstyr og traktorer. Gjennom vårt selskap kan vi dermed tilby et stort utvalg av små og mellomstore traktorer, og en rekke forskjellig utstyr enten via traktor fabrikantene eller våre norske utstyrsleverandører Lilleseth, Igland og Sisu Produkter.

Vi jobber direkte mot fabrikantene og har god tilgang på deler og utstyr. Igjennom Branson Norge sitt servicenettverk kan vi også tilby service og reparasjoner i store deler av landet. Om det ikke skulle være noen som kan hjelpe i ditt område er vi også behjelpelig med å finne noen som kan hjelpe deg.

Kundeservice er viktig og vi jobber alltid for å ha fornøyde kunder. Vi er opptatt av å ha et godt rykte for vi vet hvor avgjørende det kan være for om noen vil velge å handle av oss eller ikke.

Agromehanika

Agromehanika ble stiftet i 1968, en av gründerne jobbet som verkstedsleder på et verksted der han hele tiden modifiserte og forbedret andre sitt utstyr. Etter hvert så han muligheten til å starte et nytt selskap som nettopp fokuserte på å lage utstyr av beste sort. Markedet tok vel imot den nye bedriften og de ble raskt en ledende fabrikant av sprøyteutstyr som ble solgt flere steder i Europa. De ble også forhandler for flere traktor- og utstyrsprodusenter som gjorde at en betydelig andel av bedriften jobbet med salg av eget og andres utstyr.

Litt ut på 90-tallet var det mye som skjedde i det ferske landet Slovenia. På grunn av at landet ble selvstendig mistet de også store deler av markedet sitt som gjorde at de måtte vurdere hvilke tiltak som måtte gjøres. De bestemte at de skulle fokusere mer på plantevern og sprøytene deres, såvel som at de startet utvikling av sin egen traktor, AGT. Traktoren ble raskt populær, og betegnes som en av suksess historiene til Agromehanika.

AGT 835, AGT 850, AGT 860

Vi har også TYM traktorer!

TYM traktorene er fra 19 - 75 hk

Vi tilbyr også Branson traktorer

Vi hører gjerne fra deg!

Ta kontakt med oss om du lurer på noe av det vi kan tilby