Denne personvernerklæringen forklarer Branson Norge AS sin bruk av personopplysninger.

Vi benytter oss av følgende tjenester fra eksterne leverandører:

  • Google Analythics
  • Vekstra AS

Google Analythics lagrer anonym statistikk fra nettsidene våre www.branson-norge.no og www.agt-norge.no. De brukergenererte dataene som lagres bruker vi til å analysere og forbedre nettsidene våre. Vi får også se trafikk som er dirigert til nettsidene fra annonser slik at vi kan analysere effektiviteten av dem.
Data som genereres fra statistikken omhandler antall besøkende på nettsiden, varighet av besøket, hvilke nettlesere som brukes, søkeord som ble benyttet for å finne nettsiden og, hvis det eksisterer, kilder til hvor den besøkende kom fra.

Ved bruk av kontaktskjema fra nettsidene våre lagrer vi ikke informasjon annet enn at det blir generert en epost som sendes til oss slik at vi kan besvare henvendelsen i forhold til den informasjonen som ble sendt inn. Vi tar ikke ut informasjon fra denne eposten for å lage f.eks. epostlister.

Vi benytter oss av Vekstra AS for regnskap. For våre kunder vil de lagre informasjon som gjør at vi kan sende regninger, det vil da si full adresse, telefonnummer og epost. For deres personvernerklæring, se vekstra.no/personvernerklaering.

Kontaktinformasjon:
Branson Norge AS
Elvavegen 211
6823 Sandane
info (at) branson-norge.no
Org.nr.: 819613702

Dersom du har spørsmål eller kommentarer til hvordan vi lagrer personopplysninger, eller til denne personvernerklæringen, så vennligst ta kontakt med oss.